Hakklihakastme asemikud

Autor: Raili Mikk
Seekordne toitude valik ei sisalda niivõrd kastmeid ja vormiroogi, vaid tähelepanu all on erinevad lihapallid ja sellega seonduv peenem käsitöö, mis võtab küll veidi rohkem aega, kuid pakub põnevat vaheldust hakklihasoustile.
Hakkliha on tänuväärne tooraine, millest toitude valmistamisel säästad aega ja vaeva. Ideaalis võiks hakkliha valmistada ise, sest ainult nii võid kindel olla selle tegelikus koostises. Kvaliteetse hakkliha praadimisel tõuseb pannilt head liha lõhna ja sellest ei eraldu ülemäära suures koguses vett.
Kui oled ausa toidu ja puhta maitse austaja, teed ilmselt juba aastaid ka frikadelle ise. Odavad sojajahust poetooted kipuvad ka vängelt rasvaine maitse ja lõhnaga olema.

Lihtsamast lihtsam: Frikadellisupp rohke köögiviljaga 

Hispaania vürtsidega: Päevalilleseemnetega lihapallid tomatikastmes

Mõnusad nüansid: Lambahakklihapallid salveiga

Palju variatsioone kasutamiseks: Õuna-hakklihapallid karriga

Karlssoni puhkus lõunamaal: Tomatikastmes hakklihapallid

Peekonisse mähitud: Hakklihapommid sinihallitusjuustuga  

Otse ahjust: Kapsa-hakklihavorm kerge tomatiga

Soojendavalt tuline: Pistaatsiapähklitega lihavardad

Tõelised maitselootsikud: Kirjutäidiselised baklažaanid

Laste lemmik: Teistmoodi hakklihakaste 

Mahlane ja hea: Kalkunihakklihast pikkpoiss

Lihtne, aga pidulik: Pikkpoiss kapsalehtedes

Vormi ja ahju: Pika päeva vormiroog
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa