Restoran taevalaotusele

 Dinner in the Sky on ilmakuulus restorani-kontseptisoon, mis alustab oma tegevust sel s…
 
Dinner in the Sky on ilmakuulus restorani-kontseptisoon, mis alustab oma tegevust sel suvel ka Eestis. Juunikuus avanevad "uksed" kõigest viieks päevaks, et tutvustada unikaalset pilvepiiril toidu nautimise elamust kõigile huvilistele. Ürituse toimumise kohaks valiti Rotermanni kvartal, kust külalised tõstetakse 20 minutiga 50m kõrgusele, nautimaks nende elu ehk kõige erilisemat söömingut.
Taeval ei ole piire - nii ka kokakunstil.  Rene Uusmees viib eesti maitsed esmakordselt pilvepiirile, pakkudes seal selleks puhuks spetsiaalselt väljatöötatud roogi. Menüü rõhk on moodsal eestipärasel köögikunstil. “Kindlasti on esindatud Eesti lihaveis, suitsuangerjas ja tikrisorbee,” paotab Uusmees saladuseloori ja lisab, et erinevates menüüdes pakutakse kokku kümmekond suupistet ja rooga ning nende juurde spetsiaalselt valitud veine.
8.-12. juunini Rotermanni väljakule kerkivas taevarestoranis on võimalik valida nelja paketi vahel alates hõrkude suupistete ja šampanjaga meeleolukast hommikueinest kuni neljakäigulise õhtusöögini koos suurepäraste veinidega. Taevarestorani külastamise hinnad koos roogadega algavad 29-st eurost.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa