Suur praad ahju

Ühest küljest on piraka lihakäntsaka ahjuviskamine kõige hõlpsam viis suurem seltskond ära toita ... teisest küljest, suuri lihatükke ja terveid linde kipuvad inimesed veidi pelgama. Pigem kiputakse steike praadima või väiksemaid lihatükke vokitud toitudes või hautistes kasutama. Kui hirmutavast aukartusest üle saada, on isevalmiv söök ju maailma lihtsaim. Püüamegi pakkuda erinevaid võimalusi, kuidas liha võimalikult kiiresti ahjule loovutada, et ise pääseks millegi muuga tegelema.
AHJULAMMAS ON ERILINE
Hiilgav laua keskpunkt: Küüslaugu ja rosmariiniga pikitud lambakints 
Ja muusikat teeb mariachi: Aeglaselt röstitud tšillilammas mangosalsaga
Poodi portveini järele: Papa ahjulammas pihlakatega

MAHLASED LINNUPRAED
Puuviljadest pungil: Täidetud hani
Vene moodi: Tervelt küpsetatud part
Hapu ja magusa duett: Ahjupart ploomikastme ja köögivilja-riisinuudlisalatiga


HEAD SEAPRAED
Kondi ja kamaraga: Karbonaad Provence`i moodi
Soja ja sinepiga: Hautatud seakoot sibula-aprikoosikastmes
Ürditriibuline: Seakaelakarbonaad juustu-ürditäidisega
Trips-traps-trull: Röstitud peekon tšilli ja rosmariiniga
Kiluga kosja: Taditsiooniline seapraad sinepi-vürtsikiluglasuuriga
Selged maitsed: Tsitruseline seapraad

JAHIHOOAJA AVALÖÖK
Ürgne kutse: Metskitserostbiif
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa