Valiti toiduala Aasta tegija 2011

Tallinna Teeninduskooli uue hoone aatriumis kogunesid novembri algul kokku Eesti restoranide …
Tallinna Teeninduskooli uue hoone aatriumis kogunesid novembri algul kokku Eesti restoranide peakokad, sommeljeed, kelnerid ja baarmenid, et tunnustada oma eriala parimaid. Iga eriala liidu sooviks on oma parimat või aasta jooksul eriti silma paistnud inimest esile tuua ja selajuures ka meie head teenindust rohkem meile eestlastele endile teadvustada.
Peakokad tunnustasid Peeter Pihelit suurepärase töö eest eduka meeskonna loomisel ja Eesti toidu arendamisel. Baarmenid tunnustasid sel aastal edukalt välisvõistlustel esinenud Heinar Õispuud, Aime Lõppi ja Kristo Tomingast. Kelnerid tunnustasid Reelika Eerikut väsimatu hea töö eest oma ametiliidu arendamisel. Sommeljeede Aasta tegija tiitli sai Margus Linkgreim pikaajalise väsimatu töö eest Eesti restoranikultuuri tõstmisel ja ametiliidu arendamisel.
Neli ametiliitu andsid ühiselt välja ka Aastate tegija auhinna ja selle sai Matti Timmermann. Just tema on see, kelle käe all on õppinud paljud baarmenid ja kõik sommeljeed Eesti Sommeljeede Erakoolis. Matti Timmermanni loetakse üheks parimaks toidu ja joogi sobitajaks ning ta lööb kaasa ka Teeninduse Kutsenõukogus kelneri kutsestandardi töörühma töös.
Tegijate gala 2011 kutsuti ellu Eesti Peakokkade Ühenduse, Eesti Sommeljeede Assotsiatsiooni, Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni ja Eesti Kelnerite ja Ettekandjate Liidu poolt.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa