Avasta ja naudi juustu

Kirgliku juustuarmastaja Kadri Krooni paeluvad lood rohkem ja vähem tuntud juustusortidest  aitavad teil end nii Eestis kui ka reisidel juustuleti ees kindlamana tunda ning uusi maitseid avastada.
Ühtlasi saate targemaks juustu ajaloost ja valmistamisest. Järeletegemist ja sõpradega nautimist ootavad 40 originaalset retsepti. See kõik on üheskoos uues raamatus "Juust. Avasta. Maitse. Naudi."  Autorilt saate nõuandeid juustu ostmiseks, säilitamiseks, lõikamiseks ja külalistele pakkumiseks. Lisaks leiate vihjeid juustu ja veini parimaks kokkusobitamiseks ning juustu maitseid täiendavate lisandite serveerimiseks.

Parimat sorti maitsed
Ahjukana salveiga
Piimas hautatud Ahja leibjuust
Mango-chutney valgehallitusjuustuga

OSTA ENDALE OMA RAAMAT VEEBIPOEST SIIT
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa