Head juustu olgu igas külmkapis

Kes poes uudishimuliku pilguga ringi käinud, see juba teab, et Valio on stiilsesse tumedasse …
Kes poes uudishimuliku pilguga ringi käinud, see juba teab, et Valio on stiilsesse tumedasse karpi pakendanud  20 kuud laagerdunud parmesani tüüpi juustu Forte Speciale. Kui tavaline Forte laagerdub Itaalias vähemalt 10 kuud, siis Forte Speciale laagerdumisaeg on minimaalselt 20 kuud. Pikem laagerdumisaeg annab juustule küpsema ja rikkalikuma maitse, meeldivama lõhnabuketi ning veelgi teralisema struktuuri. Sektor juustu maksab veidi üle 3 euro.
Forte Speciale on juust nautimiseks. Eelkõige sobib see veini kõrvale suupisteks, laastude või murtud kuubikutena juustutaldrikule koos pirnitükkide või viinamarjadega, samuti kasutamiseks riivjuustuna erinevate pastatoitude peale ja risotodesse.
Valio Võru juustutehases parimast eestimaisest piimast valmiv Forte on Eesti populaarseim ja ainuke Eestis toodetav parmesani tüüpi juust. Juust laagerdub Itaalias spetsiaalsetes Parma juustukeldrites koostöös ühe Itaalia suurima parmesanijuustude tootja Saviola s.p.a.-ga. Forte Speciale valmimine kestab kokku ligi kaks aastat, nõudes terve selle perioodi jooksul väga hoolikat, puhast ja täpset tootmisprotsessi.

 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa