Tallinna teletornis avab peagi uksed brasserie

Tallinna teletornis on ärevad ajad. Kiivrites ehitusmehed kopsivad ja sätivad igalpool omi as…
Tallinna teletornis on ärevad ajad. Kiivrites ehitusmehed kopsivad ja sätivad igalpool omi asju, aga restoranikorrusel oodatakse juba köögiseadmete ja saalimööbli saabumist. Restorani peakokk Priit Toomits on ringi vaadanud mitme teletorni restoranid mujal maailmas ja pannud uue koha jaoks kokku omanäoliselt mitmekesise menüü. Päeva esimeses pooles pakutakse kerget ja lõbusat brasserie-menüüd, teises pooles muutub aga toiduvalik restoranile iseloomulikult tõsiseks. Korraga mahutab restoranikorrus ära 100 külalist ning kuuldavasti on taevavõlvile reserveeritud juba ka mõned pulmapeod.  Aga laseme rääkida parem peakokal endal:
" Kõik me teame ,mis asjad on seafilee, veisefilee, kartul , kaalikas, porgand. Kuid mis asjad on bacalhao, shizo, confit, sauce vide, nori, brunoise? Kõiki neid nimesid leiab meie 22. korrusel asetseva restoran-brasserie menüüst. Hommikuti pakume mõnusat äraolemist aromaatse kohvi ja meie kondiitrite suurepärase loominguga. Vahva ekspositsiooni külastamise järel saate nautida kerget einet, leides meie laialdasest võileiva-, salati- ja pastavalikust endale meelepärase. Teie argipäeva lõunate ilmestamiseks on pakkuda välja kompaktne päevamenüü. Õhtuti restoranis tahan aga ära kasutada kohaliku tooraine pärle, seome nad taldrikul kokku prantslaste kulinaarsete tehnikate ja kastmetega, jaapani värskuse ja tervislikkuse, tai vürtsikuse ja modernse serveeringuga. Laseme oma fantaasial kõrgusele vastavalt lennata, sobitame kokku klassika, modernsuse ja kaasaja ühel taldrikul! Pöörame oma pilgu horisondile ja laseme headel mõtetel sirguda ning teeme nad teoks....taldrikul!"
Seega minge aprilli algul seda vaatemängu ise uudistama. Ja veel.  Kuna uuel restoranil pole veel ka nime, on kõik ideed ja ettepanekud on oodatud aadressil www.teletorn.ee.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa