Felix Klassikaline majonees - Eesti maitsvaim!

Felixi Klassikaline majonees võitis Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloo-
gia Arenduskes…
Felixi Klassikaline majonees võitis Tallinnas Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse poolt läbi viidud tarbijauuringu, mille eesmärgiks oli välja selgitada Eesti kõige maitsvam majonees. Valdav enamus uuringus osalenud tarbijatest leidis, et Felixi Klassikaline majonees on võrreldes teiste Eestis müüdavate majoneesidega parem nii maitseomadustelt, välimuselt kui ka üldmuljelt. Seega saame olla uhked, et Felixi Klassikaline majonees on Eesti maitsvaim majonees!  Arvestasime oma tootearenduses ka tervislikkuse trendiga, oleme hea maitse saavutanud tervelt 8% madalama rasvasisaldusega võrreldes eelmise Felix Klassikalise majoneesiga. Head majoneesi saabki ju valmistada ainult esmaklassilisest toorainest.
Eesti suurima kastmetootja AS Põltsamaa Felixi toodetes on kasutatud parimat eestimaist rapsiõli ning kvaliteetset muna, mis tagavad hea maitse säilimise ka pikema aja jooksul.
Valdav enamus ehk 80% Eesti tarbijatest armastavad TNS Emori uuringu järgi majoneesi süüa salatites, aga ka kastmetes (26%), võileibadel (24%), makaronidega ja keedetud munaga (mõlemad 13%).  Majoneesi ostes on tarbijatele oluline eelkõige maitse – nii arvas isegi 94% küsitletud tarbijatest.
Mida valmistad Sina majoneesist ja mis on Sinu jaoks oluline majoneesi ostmisel?
Vasta lühikesele küsitlusele aadressil  http://www.felix.ee/majonees/kysitlus.html ja võida mõnus Felixi kinkekott.  Loosi läheb 3 kinkekotti ning võitjad loosime välja 10. aprillil.

Isuäratav retseptisoovitus munadepühaks: 

VÕILEIVAAMPS KILUKREEMIGA
100g toorjuustu
50ml Felix Klassikalist majoneesi
8 vürtsikilu (puhastatult)
1 šarlottsibul
2 keedetud muna
pisut soola
sidrunimahla
seemneleiba

Töötle köögikombainis või saumikseriga toasoe toorjuust, keedetud munad, vürtsikilud ja majonees ühtlaseks kreemiks. Maitsesta soovi korral vähese soola ja sidrunimahlaga. Vormi piparkoogivormide abil leivast suupärased ampsud, määri noaga või kasuta toidupritsi, et kreem leivale määrida ning kaunista tilli või sibulaviiluga.

Retsepti autor: Kristel Vokk
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa