Koogid seekord üle panni

Autor: Nädalakiri Naised
Moosi või meega on pannkook väga hea. Ent pliinide traditsiooniline lisand kalamarjast, sibulast ja hapukoorest kõlab ka uhkelt ning ajab suu vett jooksma. Eriliste maitsete katsetajaile pakume seekord pannkooke, kus piima asemel on kasutatud tomatimahla. Ülepannikooke iseloomustab lusikapannkookidest veidi suurem munasisaldus ning tihkem konsistents. Seepärast kroonivadki mahlased lisandid neid kooke iseäranis silmapaistvalt.
Pannkookidele on mascarpone’t lihtsam määrida, kui oled lasknud sel natuke toasoojas seista. Taina hulka võid aga lisada ka magusat maitsestatud jogurti.
Ülepannikoogid maasikate ja mascarponega

Pannkookide kõrvale sobib serveerida väga erinevate kalade marja. Heeringamarja iseloomustab väikeseteraline tekstuur ja meeldivalt soolane mekk.
Pannkoogid heeringamarjaga

Mahlaga pannkoogid on krõbedad ja maitserikkad.
Tomatimahlapannkoogid sinihallitusjuustuga 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa