Rohkem liha grilltulelt

Rakvere selle suve grilltoodete marinaadide seas loovad maitseid naturaalsed komponendid nagu…
Rakvere selle suve grilltoodete marinaadide seas loovad maitseid naturaalsed komponendid nagu leivajogurt,  rabarber, mustikas ja kali. Tootejuht Heli Sepp rõhutab, et üheski suvelihas pole säilitusaineid ning suvetoodetele pole lisatud tehislikke lõhna- ja maitsetugevdajaid.
Lisaks on müügil uus sari "Gurmaanide valik", millest leiad trendikaid maitsekombinatsioone ja hea kvaliteediga ning taisemat liha: seasisefilee granaatõunamarinaadis, talleliha Mojito marinaadis (laim ja ürdid), seavälisfilee kirsi-rummimarinaadis, kalkuniliha punases marinaadis jpm.
Grillvorsti austajatele pakuvad uut maitsekogemust lambasooles salaamigrillvorstid, kõige väikesematele grillijatele pakub Rakvere Lastegrillvorste, mille koostises on kasutatud ehtsat ploomipüreed.
Rakvere suvetooted leiab üles uue isuäratava pakendi järgi, millel on nii mõnigi põnev retsept liha või grillvorsti juurde sobiva lisandi kohta. Samuti leiab pakilt ka asjalikke nõuandeid grillimiseks. Senised suved on näidanud, et eestlastele meeldivad iseäranis hästi toored grillvorstid ja marinaadis lihad ning sealihast šašlõkkide ja grill-toodete hittajaks on jaani- ja heinakuu.
Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektor Triin Lõokese sõnul on suvetoodete müük jõudsalt hoogu kogumas ning ettevõte plaanib sel aastal müüa grilltooteid keskmiselt 6% enam. Lõokese sõnul ootab Rakvere kõige suuremat, kümneprotsendist, kasvu grill-lihadele, mille müük on Eestis igal suvel kasvanud: “Marinaadis lihade kvaliteet ja valik on muutunud Eesti poelettidel väga rikkalikuks ning tarbijad eelistavad köögis isetegemise asemel proovida erilistes marinaadides grilltooteid”.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa