Kus grill, seal kirg

Esimesed kevadilmad viivad mõtted tulel küpsetatud toidule – ning kohe tuuaksegi välja sügis…
Esimesed kevadilmad viivad mõtted tulel küpsetatud toidule – ning kohe tuuaksegi välja sügisel kokkupakitud grillid ja barbecue-ahjud, sest meeldivat tegevust pole mõtet hoida ainult suvekuudeks. Selle raamatu autorid on katsetanud ja tõdenud, et väga hästi saab õues küpsetada ka kõige karmimal talvepäeval. Tähtis on vaid tahtmine ja hea seltskond, muu tuleb iseenesest!
Võistkonna Türi Pritsumehed liikmed on elukutselt tõsised tuletõrjujad, kelle suureks hobiks on juba aastaid grill- ja barbecue-toitude valmistamine. 12 aasta jooksul valminud lemmiktoidud, millest paljud on pärjatud erinevatel tiitlivõistlustel, on nüüd Silja ja Arvi Pitelkov raamatukaante vahele kogunud, et teiegi saaksite neid häid maitseid nautida. Siit leiate kõike maitsvat, mida saab valmistada grillil ja barbecue-ahjus: kala-, liha- ja köögiviljaroogasid, põnevaid lisandeid ja kastmeid, magustoite.
TELLI RAAMAT SIIT

Retseptid raamatust "Grill ja barbecue. Toit eleval tulel."

Tiigerkrevetid eesti barbecue-vanaema moodi
Sillu põrsaribid jõhvikamarinaadis
Täidetud barbecue-part
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa