Kevad on kohupiima päralt

Ajal,  mil hapud rabarberid, oblikas ja spinat meile uue kevadise jõu ja energia annavad, vaj…
Ajal,  mil hapud rabarberid, oblikas ja spinat meile uue kevadise jõu ja energia annavad, vajame me samas ka nende toiduainete sagedasemal kasutamisel rohkem kaltsiumit. Selleks pole muud parimat vahendit kui kohupiim. Maag Piimatööstus on Farmi tooteriiulil ringi vaadanud ja tõdeb, et soolased kohupiimad omavad seal justkui kevadekuulutajate kohta. Turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul võtsid tarbijad eelmisel suvel nii kohupiima redisega kui sibula-küüslauguga kohupiima väga hästi vastu.
„Need innovatiivsed soolased kohupiimad on omalaadseks suvekuulutajaks, kuna sobivad ideaalselt kastmeks värske kartuli juurde, võileivatortideks ning võileivakatteks,“ lisas Kallaspoolik. 300-grammises topsis olev toode ei sisalda säilitusaineid ega sünteetilisi toiduvärve.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa