Millist leiba me armastame?

Olgugi, et leiva-saia söömine on üldises langustrendis, väidetavalt söövad põhjamaalased homm…
Olgugi, et leiva-saia söömine on üldises langustrendis, väidetavalt söövad põhjamaalased hommikuti rohkme putrusid, puuvilju ja müslisid, on leib kui selline 80% eestlaste seas ikkagi hinnas. Turule oodatakse uusi ja innovaatilisi maitsete kombinatsioone ning mugavaid vorme-kujusid. Fazer pakub nüüdsest mõlemat, pakkudes meie leivariiulil koguni kaht uudset lisanditega portsjonleiba -  Fazer Fresh mitmeviljaleivakest ja Fazer Fresh kaeraleivakest. Nagu nimedki ütlevad, on leibades oluline nende värskus ja pehmus, mida leivasõbrale pakkuda soovitakse. Esimesene neist valmib mitmekesisest jahusegust (täisterarukkijahu, kliid ja nisujahu) ja teises leidub ohtralt kaera. Kuna seemned, mida jagub mõlemas leivas nii tainasse kui katteks, on rikkalikud mineraalainete ja oomega-3-rasvahapete allikad, siis kombinatsioonis kiudaineterikka jahuseguga, on selgemast selgem, et sellise leiva söömine on tervislik. Kõhus tekib kauaks ajaks külluslik täiskõhutunne ja seedimise tulemus täisväärtuslik. Kaerakliide puhul saab rääkida ka seal leiduvast vees lahustuvast kiudainest beeta-glükaanist, millel on kolesteroolitaset alandav toime.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa