Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hõrgud road rupskitest

Hõrgud road rupskitest
Peaaegu kõik me sööme maksapasteeti või maksakastet. Südamest, neerudest või linnupugudest toite valmistatakse pisut harvemini. Kamar, jalad, magu, kops ning kas või kuldimunad satuvad aga juba asjast rohkem huvitatute potti või pannile. Pa…


(22.02.2016)

Nädalamenüü 22. - 28. veebruar

Nädalamenüü 22. - 28. veebruar
Eestlaste põhilised toiduained on olnud läbi aegade ikka leib, kartul, silk, sealiha ja kohupiim. Ka teraviljad on olnud siinmail olulisteks toiduaineteks paljude sajandite vältel. Selle nädala menüüs olevad toidud on inspireeritud eesti ra…


(22.02.2016)

Aasia maitsete kiituseks

Aasia maitsete kiituseks
Kui külm krae vahele poeb, tasub piiluda eksootilisemate maitsete poole. Tihti piisab vaid mõnest koostisainest, et valmistada värske ja tervislik särtsu täis roog.


(22.02.2016)

Keha kergeks!

Keha kergeks!
Kui tunned, et üleliigsed kilod on muutunud koormavaks, tuleks midagi ette võtta. Taimed aitavad kehal puhastuda ja kaalul langeda. Juba nädala pärast tunned end paremini, tuju tõuseb ja vabanev energia paneb mõtted mõnusalt voolama.


(22.02.2016)

SPETSIALISTID TESTIVAD: Kuidas kalast maksimum võtta?

SPETSIALISTID TESTIVAD: Kuidas kalast maksimum võtta?
Kala ei peaks kuuluma ainult pidupäeva lauale, vaid võiks olla meie menüüs vähemalt neli korda nädalas. 


(19.02.2016)

Sushi valmistamine on lihtne

Sushi valmistamine on lihtne
Sushi on üks esteetilisemaid ja kaunimalt serveeritud toite, mis on tänaseks levinud Jaapanist üle maailma. Sushi-kokaks õpitakse Jaapanis kaua ning meistri vilumuse saab alles aastatega. Ometi on sushi üks neist maailma kuulsatest roogades…


(19.02.2016)

123282930105106107