Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pimeda aja punased marjad

Pimeda aja punased marjad
Aasta kõige külmemal ajal on toitki paraku rammusam. Ent rasvased praed ja külluslikud küpsetised on kõhule kergemad, kui nende vahele pista jõhvika haput ja virgutavat punast. Vitamiinid pealekauba!


(15.02.2016)

Vimkaga Eesti toidud

Vimkaga Eesti toidud
Eestimaine toit ei pea olema igav ega maitsetu. Meil on mõned imelised ja ainulaadsed toidud ning toorained, millega veidi mängides saab vanad tuttavad maitsed hoopis uude kuube rüütada. Maitseelamused ja -üllatused peaksid garanteeritud ol…


(15.02.2016)

Jahu – palju toredaid võimalusi

Jahu – palju toredaid võimalusi
Ükski kirglik küpsetaja ei saa üle ega ümber jahust. Ka ei ole kellegi jaoks saladuseks, et kõige kohevamad pärmitainasaiad valmivad valgest kvaliteetsest nisujahust. Kuid pelgalt nisujahuga kogu jahude avar maailm õnneks ei lõpe ning erine…


(10.02.2016)

VAATA VIDEOT: Mida teha riknenud veiniga?

VAATA VIDEOT: Mida teha riknenud veiniga?
Vein on elus organism. Ja nagu iga elus asi, on ka vein väga haavatav. Veini suurimad vaenlased on õhk ja temperatuur. Miks vein rikneb, seletab ära restorani Dominic sommeljee Aron Rahu.


(08.02.2016)

UUS RAAMAT: Värvikad juurikad

UUS RAAMAT: Värvikad juurikad
Juurviljad on tõepoolest värvikad nii välimuselt kui ka sisult. Leidub eri värve porgandeid ja peete, milles kõigis on rikkalikult vitamiine ja mineraalaineid. Ning ka vähemvärvikad ei jää neist selles osas maha. Samas ei satu need väekad…


(08.02.2016)

Rasvamuundur L-karnitiin

Rasvamuundur L-karnitiin
Sageli usutakse L-karnitiini sisaldavate toodete kehakaalu alandavasse või saavutusvõimet parandavasse mõjusse. Kas usul on alust?


(08.02.2016)

123293031105106107