Uudiskiri Instagram Facebook
 
Saluut salatile

Saluut salatile
Armastan salatit! Värske ja värviline, ootamatud kombinatsioonid ja paras segadus taldrikul. Midagi soolast, midagi magusat, midagi sooja, midagi külma, head rasva ja erinevaid maitseid, krõmpsuvaid seemneid ja pähkleid.


(15.05.2017)

Nädalamenüü 15. - 21. mai

Nädalamenüü 15. - 21. mai
Põhja-Euroopa elanike jaoks on kalaroad peaaegu igapäevased. Kala on väärtuslik toiduaine ja sellest saab valmistada erinevaid valmistamisviise kasutades paljude maitsevariatsioonidega roogasid. Kalatoidud on kergesti seeditavad ja sisaldav…


(15.05.2017)

Eesti oma supertoidud

Eesti oma supertoidud
Supertoitude söömine on üha laienev ülemaailmne trend. 


(08.05.2017)

Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?

Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?
Küpsised on nii mõnusad. Ained on sul enamasti kapis olemas. Neid küpsiseid on imetore teha koos lastega, paljud on ka täiesti jõukohased väikestele kokkadele endile katsetamiseks. Hiljem on neid hea kaasa võtta, külakostiks viia, vahetunni…


(08.05.2017)

Kevadised salatid ja magustoidud

Kevadised salatid ja magustoidud
Kevadine salat võib olla lihtne, vaid salatilehtede ja köögiviljaga, või siis toekam, kus ka pastat, kruupe või kinoad sees. Igal juhul pane sinna nüüd rohkelt salatilehti ja võimalusel vasttärganud rohelist − naati, karulauku, võililleleht…


(08.05.2017)

Nädalamenüü 8. - 14. mai

Nädalamenüü 8. - 14. mai
Kevadisele toidulauale tuleks iga päev valida rohkelt värvilisi köögivilju. Mida erinevamad ja värvilisemad on viljad, seda lihtsamini aitavad need kehal talveunest välja tulla ning end jätkuvalt turgutada. Lisaks on selline menüü imeliselt…


(08.05.2017)

123789105106107