Nädalamenüü 1. - 7. oktoober

Õhtud on juba üsna pimedad ja söögitegemiseks jääb rohkem aega. Seega on aeg vaaritada, keeta, küpsetada ja .... särada! Hea tuju saatel pakume nädalalõpuks pastaroa, mille kastet itaallased lausa mitu tundi hautavad ja mis keele kõigil alla viib. Argiõhtutel, mil energiat palju jagama peab, valisime aga road, mis nii pikka valmistamisaega ei vaja. Kõrvitsad on hiigelsuureks paisunud ja neist saab nüüd imelisi suppe. Üks tõhus puder rohkete lisanditega ja vürtsine vormiroog pakuvad ka nüüd häid elamusi. Õunast magus on ka alati hea ning pakub vaheldust värskete õunte krõbistamisele.

E: Kiiruga lauale: Farfalle suitsukana ja suvikõrvitsaga 

T: Tuhat ja tuline: Tex-mex vormiroog

K: Meelitavalt siidine: Imeline kõrvitsa-suitsujuustusupp

N: Tubli taldriukutäis: Tatrapuder hapukoore, singi ja munaga

R: Soojalt soovitatud: Lihtne broilerivorm

L: Hommik
Olgi siis juba hommikumaa moodi: Eggah ehk traditsiooniline Pärsia omlett

Õhtu
Proovi ära: Lõhe rjazenkaga
Magustoiduks: Õunahõrgutis kaerahelvestega

P: Hommik
Mmm..head asjad koos: Pestoomlett

Õhtu
Aeglase toidu hitt: Pastaraguu
Magustoiduks: Rukkivaht

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa