Nädalamenüü 19. - 25. november

Autor: Pille Enden
Sel nädalal peletame endast eemale pimeduse ja tähistame Kadripäeva. Lambaliha, tangupuder, soolvees keedetud herned või oad, karask ja kama on kadripäevaroad, mida nüüd au sisse tõsta. Kodusele Eesti köögile sel nädalal end pühendangi, mis oma lihtsate ja mõnusate maitsetega ikka kiita saab.
E: Töönädala alustuseks: Herne-kartulipuder praetud suitsuribiga
T: Kasulik kõigile: Tervislik oasalat
K: Kihvtilt kohevad: Kartuli-hakklihakotletid
N: Kui hea: Kohupiima-räimevormid kaalikaga
R: Silitavad maitsed: Makaroni-kõrvitsavorm
L: Hommik  
Nagu päikesepaiste: Magus kõrvitsa-maisimannapuder
Õhtu
Tiba teisiti: Koriandri-sibulapesto ja kaunviljadega kana
Magustoiduks: Sidrunine kohupiimarull mustikatega
P: Hommik  
Lihtne ricotta-odrajahukarask
Õhtu  
Kaukaasia kuumad rütmid: Hartšo lambalihast
Magustoiduks: Magusad kamapallid toorjuustuga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa