Nädalamenüü 26. - 2. detsember

Autor: Pille Enden
Advendiaeg hakkab lähenema ja nii linnatänavad kui koduaknad saavad iga päevaga säravaid tulukesi aina juurde. Ehede küünaltule ümber kogunevad nii suured kui väikesed, et tassitäit auravat ürditeed nautida või lihtsalt suurest saginast ja jõulueelsest kiirusest end lahti rebida. Et mõte hapukapsast ajab vaikselt suu vett jooksma, on mõni verivorst ka juba ahjus kõrbedaks küpsetatud...lihtsalt sellepärast, et jõuluisusid veidi vaigistada. Püreesupp hapukapsast pole seega miski patt, vaid väga hea. Vokiroog sealihast ja pajas haudunud veiseliha sobivad praegusesse aega ka imehästi. Magus banaanikook ja vanaemade ajast pärit saiavorm on mõnusad ja lihtsad leiud meie retseptivaramust, mida teiega jagada.
E: Soojalt või külmalt: Pasta-kalkunisalat
T: Põnevalt tehtud: Hapukapsapüreesupp
K: Lihtsaimast lihtsaim: Sidrunilõhe kirsstomati kuskussiga
N: Värvide mäng: Sealihast vokiroog köögiviljade ja ananassiga
R: Naks...ja valmis: Kiire pilaff kanalihaga
L: Hommik
Hing ihkab, siis peab saama: Võileivaamps kilukreemiga
Õhtu
Tõeline mugavusroog: Sibula-hakklihavorm
Magustoiduks: Banaani-karamelli-tagurpidikook
P: Hommik
Võrratud maitsed: Kodujuustuomlett päikesekuivatatud tomatitega
Õhtu
Potitäis head: Veiselihahautis sibula ja apteegitilliga
Magustoiduks: Memme saiavorm
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa