Nädalamenüü 14. - 20. jaanuar

Allikas: Toidutare Autor: Pille Enden
Aasta algus on olnud tuisune, lumine, vesine ja jäine. Sama vaheldusrikas sai ka meie nädalamenüü. Valmistame suppe, paja - ja vormiroogi, mis sooja annavad ja talvekülma nautida lasevad. Kui nädala sees pere pikalt toidu järgi oodata tavaliselt ei malda, siis hing hakkab slow food rooga järele laus igatsema nädala lõpus. Kuumad magustoidudki on praegusele ajale igati sobivad. 
E: Maitsete virvarr: Idamaine pajaroog

T: Põneva mekiga: Ploomisupp kalkunilihaga

K: Parajalt vürtsi: Farfalle tomatikastmega

N: Nimi ütleb kõik: Lihtne broilerivorm

R: Kõigi lemmik: Sidrunilõhe kirsstomatikuskussiga

L: Hommik:
Jaksu jätkub kauemaks: Kuumad hakklihaleivad

Õhtu
Varu aega: Itaalia lihapallid kastmes
Magustoiduks: Kuum inglise puding

P: Hommik
Eriti õhuline: Kohev muna-juustuvorm päikesekuivatatud tomatitega

Õhtu
Sulab suus: Kõrvitsa-lihapada
Magustoiduks: Karamellitud saiavorm
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa