Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalamenüüd

Nädalamenüü 19. - 25. märts

Nädalamenüüd

Nädalamenüü 19. - 25. märts

Jane Maastik Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Meie esivanemate toidulaual olid kaunviljad sagedased toidu koostisosad. Tänapäeva menüüdes jäävad aga need inimese organismile tähtsad valgu ja teiste toitainete allikad sageli tagaplaanile. Seega tasuks aeg-ajalt läätsedele, ubadele ja hernestele rohkem tähelepanu pöörata. Kaunviljades sisalduvad antitoitained põhjustavad sageli tundlikuma seedimisega inimestel erinevaid seedehäireid. Vaevuste vältimiseks on oluline kaunvilju vähemalt 8 tundi leotada ja korralikult loputada. See muudab kaunviljad kergemini seeditavaks ja ka toiduvalmistamisele kulub vähem aega.
e
t
k
n
r
l
p

e
19. Märts
t
20. Märts
k
21. Märts
n
22. Märts
r
23. Märts
l
24. Märts
p
25. Märts

e
t
k
n
r
l
p

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga