Nädalamenüü 7.03-13.03

Räästad juba vaikselt tilguvad ja kõik märgid näitavad, et liulaskmisest tuleb nüüd veel võtta, mis võtta annab. Kel kelgusõidud ees, küll need ka vastlakuklitel ja seajalgadel hea maitsta lasevad. Seekord pakume mõlemaid roogi küll pisut keerulisemal moel. Neljapäeval sööme kala ja pühapäevaks plaanime sõrnikute küpsetamise.
 
E:  Kui ise ka ei tea, mida tahaks: Odrakruubiborš 

T: Seajalad olla sellepärast vastlatoit, et vaid need jäänud  lihapüti põhja järele: Täidetud seajalad
Teistmoodi vastlakuklid: Vastlakuklipärg

K: Tuhkapäevaks tehti vanasti tanguputru, me paneme muudki sekka: Hakkliha-kapsapada odratangudega

N: Vana ja hea uues kuues: Munakastmega ahjukoha 

R: Pastasõbra soovil: Kolmevärviline penne peekoni, porru ja röstitud metspähklitega

L: Hommik:  Soojad ja krõbedad:  Juusturullid II  
Õhtu: Siidised maitsed: Kanastrooganov küüslaugu-ürdiriisiga
Magustoiduks: Mahe ja maitsev: Mandlikattega ananassi-kohupiimakook


P: Hommik:  Otse pannilt: Kuumad sõrnikud seentega
Õhtu:  Eesti lammas lõunamaiste vürtsidega: Peaaegu harira
Magustoiduks: Croissant´id pudingiks: Karamelline sarvesaiadessert
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa