Nädalamenüü 14.-20. 03

Muutlikul ajal, mil vahel saab tunda juba sooja päikest, vahel aga veel külma näpistamisi, tahaks ka ise nautida nii üht-teist kerget, mida veel õieti pole, kui kosutada end mõne tõeliselt tõhusa kõhutäiega. Ka selle nädala menüüs on esindatud lai valik toiduaineid - kala ja kana, punane liha, köögi- ja puuviljad.
E: Õige hõrk pastaroog: Suitsukana-sinihallitusjuustukastmes tagliatelle 

T: Mahe maitse lihtsas roas: Köögiviljapüreesupp  

K: Luksuslik kesknädal: Pistaatsiakattega ahjukoha 

N :  Püha Patricku päeval ära unusta Iirimaad: Tumeda õlle pada kartulipüreega

R:  Pannkooke võiks sagedamini küpsetada: Hakklihatäidisega pannkoogid

L:  Hommik
Otsi kamapakk kapist välja:  Kamapuder mahlaga

Õhtu
Rikkalik või täiuslik, selles on küsimus:  Prosciutto-juustukattega üleküpsetatud kanafilee
Magustoiduks:Tsitrusviljad on praegu hinnas:  Sidruni-apelsinikook

P: Hommik
Eks ole, juba eile sai valmis tehtud:  Punane munarull toorjuustuga

Õhtu
Külmkapi uks ei püsi kinni: Soe lõhe-riisisalat
Magustoiduks: Laste rõõmuks:  Vahukoor küpsistega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa