Nädalamenüü 21.- 27. märts

Igapäevase söögitegemise muudab meeleolult vilkamaks kui teha midagi uut. Mõnusa hoo saab sisse ka siis, kui valmistada midagi head, ent ammuunustatud vana. Sel nädalal esindab uut hirsivaht või kanavorm spinatiga. Heeringas või keedetud keel on aga need vanad head maitsed, mida hing ikka ja jälle ihkab. Ja viimaks - millal tegid sa viimati lihtsaid suhkrukringleid või serveerisid perele midagi eksootilist, näiteks mango-lassit. Mmmm... kui hea!
E: Suutäis soolast heeringatünnist: Heeringa külmkaste kuumade kartulitega
T: Kana ja kartul spinati seltsis: Kana-kartulivorm spinatikastmega
K: Seltsis segasem: Selleri-peekonisupp
N: Tatar on mitmel pool soodushinnaga:  Tatravorm hakkliha ja punapeediga
R: Osta poest keedetud keelt: Keelesalat rohelise hernega 
L: Hommik
Vaheldust hommikusse: Hirsivaht   
Õhtu
Täiuslik päev:  Suitsupeekonisse mähitud broilerifileed tomatikastmes
Lisaks midagi krõbistada: Suhkrukringlid 
P:  Hommik
Soe sai on võrratu: Lihtsalt valmiv seenesai  
Õhtu
Talvekasukad on küll juba ära pandud... Peterburi  kasukas
Kerge kõhule, ent magus: Mango-lassi
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa