Nädalamenüü 25.04-1.05

Nädala alguseks pakume mõned retseptid keedumunade kasutamiseks, mis pühadeaegsest koksimisest üle jäänud. Sööme kala ja linnuliha ja paneme spagettidele tavapärasest rohkem küüslauku. Hellitame end mõttega, et koduste maasikate aega annab veel oodata, aga Hispaania suured ja läikivad marjad on juba kohal. Et need sel aastal täitsa hästi maitsevad, siis küpsetame ahjus ühe ahvatleva maasikadesserdi.
E: Mahlane ja mõnus: Peedisalat keedumuna ja parmesaniga
T: Kui mõni muna on ikka veel alles: Munaga täidetud hakklihapallid

K: Kõhule pai: Lõhe-sibulasupp

N: Aromaatsuse tipp: Küüslauguspagetid 

R: Mugav õhtupoolik: Majoneesiga üleküpsetatud liha

L: Hommik
Sibulahommik: Ahjupannkook sibulaga

Õhtu
Kodune ja kerge: Praetud kala kodujuustu-tartarkastmega    

Magustoiduks:  Šokolaadine kohupiimamaigustoit 

P: Hommik
Kohev ja maitsev: Lõhe-omletirull

Õhtu
Prantslaste retseptivaramust: Coq au Vin ehk kana veinikastmes 

Magustoiduks: Mai on käes: Ahjus küpsetatud maasikadessert
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa