Nädalamenüü 9.-15. mai

Päike kuldab puudel pungi ja meel muutub kevadiselt vilkaks. Et lopsakat rohelist saab iga päevaga rohkem ja rohkem, pakume selgi nädalal toite, mis sisaldavad värsket. Rabarberivarred on end juba parajalt pikaks sirutanud ja neist saab nüüd nädalalõputi maitsvat magusat. Lisaks pakume kergeid roogi räimest ja kanast. Reedel tasub terava pilguga oma nädala jooksul tekkinud varud üle vaadata, neid saab selle päeva roas edukalt ära kasutada.
 
E: Räim tomatis: Reinu tomatine räimepada 

T: Lihtsalt valmiv: Suitsukanasalat köögiviljadega

K: Umbrohi patta: Kevadine taimesupp

N: Aasia maitse: Sealiha ploomikastmes

R: Puuriv pilk külmkappi: Pelmeenipizza

L: Hommik  
Jaksu ka kodutöödeks: Energiasnäkk

Õhtu
Grillihooaeg alaku: Köögivilja-liha grillvardad  
Teinegi kasulik kooslus:  Kohupiima-nõgesestruudel

P:  Hommik
Matsakas võileib: Tüüringi ahjuleib singi ja praekapsaga

Öhtu
Tuline suutäis: Faijtas
Magustoiduks  esimesed rabarberid: Rabarberitaskud
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa