Nädalamenüü 16.-22.mai

Rabarber on juba piisavalt pikaks sirgunud ja selle nädala roadki rabarberiga pikitud. Koogid, magutoidud ja salatid grilli kõrvale on selle mahlase varrega rikastatult praegusel ajal imehead. Kui argipäeval nopime oma kogust üles kevadiselt kergeid ja ohtralt köögivilju sisaldavaid roogi, siis laupäeval kütame kuumaks grill-söe ja paneme liha restile suitsumaitset juurde saama.
 
E: Vallatu kevad: Roheline supp

T: Tubli kõhutäis: Pajaroog seafileega

K: Lihtsus võlub: Spinatipasta feta juustu ja pähklitega

N: Kui aega napib: Talupoja seljanka

R: Moodsad vormid: Lõheribad roheluses 

L: Hommik
Lõhn ajab unimütsid üles: Lihtne küüslaugusai ürtidega

Õhtu
Kerge ja hõrk: Kanafilee apelsinimarinaadis
Tee kohe suure kausiga: Rabarberi-lehtsalat
Magus suutäis: Tagurpidikook rabarberiga
 

P: Hommik
Õhuline taldrikutäis: Sufleeomlett rabarberiga

Õhtu
Ahjusoe: Kodujuustu-brokoli plaadipirukas
Värske ja kreemine: Rabarberi-toorjuustuvaht
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa