Nädalamenüü 23.-29.mai

Kevad-suvisel ajal on tervislikult toituda lausa mõnus. Värskeid köögivilju on rohkelt ja neid saab pea igale toidule lisada. Kui igas talvises roas viia läbi väike muudatus ja kasutada tervislikumaid koostisaineid, siis muutubki menüü tasapisi aina kosutavamaks ja kehale sõbralikumaks. Pastatoitudes eelista veel ka täisterapastat ja täiseterajahu, lisades kookidele kliisid või asenda valge suhkru rafineerimata suhkruga. Ja endiselt on rabarber see, mis meie magusalaual triumfeerib.
 
E: Vahelduseks nii: Kana-panniroog köögiviljade ja fetajuustuga

T: Rupsid au sisse: Kodune supp 

K: Mõnusalt mahlased: Pikantsed peedipihvid

N: Kerge ja hea: Kukesupp

R: Kõigi lemmik: Baklažaani-hakklihavorm

L: Hommik
Kevadrüüs: Riisipuder rabarberiga

Õhtu:
Lõhe on alati hea:  Juustu-ürdikoorikuga ahjulõhe 
Tervislikud nipid: Martsipani-kaerakliikattega rabarberikook  

P: Hommik
Millised aroomid: Bruschettad isevalmistatud pestoga

Õhtu: Grill-süte lõõmas:  Sealihavardad punases marinaadis
Nostalgiliselt hea: Rabarberi mannavaht
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa