Nädalamenüü 30.05-05.06

Päike kutsub õue ja köögis ei taha enam kaua aega väga veeta. Kõik, mis roheline, on hinnas ja leiab kiiresti tee taldrikule. Püreesupid mõjuvad isuäratavalt ja praed on muutunud kiiresti küpsevateks varda- või grill-roogadeks. Rabarberistki saab veel võtta viimast.
E: Suvetoonides: Roheline rissonisalat

T: Sametine: Lillkapsa-juustusupp

K: Palju häid asju:  Soe kanasalat peekoni, seente ja sinihallitusjuustuga

N: Vahelduseks nii: Paprika-hakklihakaste

R: Teravad elamused: Tex-mex täidisega munarull

L: Hommik
Üllatused Barcelonast: Vorsti-kartulisuupiste Hispaania moodi

Õhtu
Puhata ja süüa on mõnus: Lamba-fetakebabid 
Magustoiduks: Pistaatsiapähklitega rabarberi-purukook

P: Hommik
Ikka veel meelitab: Rabarberipannkoogid

Õhtu
Indiahõnguline nädalalõpp: Grill-lõhe tandoorimarinaadis ja kurgi-raita
Magustoiduks: Rabarberi-kookose brüleekreem 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa