Nädalamenüü 20.-26.juuni

Suured suvised pühad on lõpuks ometi käes. Grillimise lõhna on kogu maa täis ja kes veel pole sel aastal kordagi liha marineerinud, võtab selle töö nüüd kindlasti ette. Pärast jaanipäeva kosutavat söömiaaega tahaks aga hoopis midagi lahedamat. Turult leiab juba lõunapoolsetest lähiriikidest kohale saabunud värskeid ube ja lillkapsast. Ja need on täitsa õige maitsega! Maasikate hooaeg on täies jõus ja seetõttu olgu magus ikka neist punapõsksetest marjadest.
E: Suvel eriti armastatud: Kartuli ja heeringa minikotletid

T: Peotäis tervist: Aedoa-hakkliha ühepajatoit

K: Veidi vungisem suutäis: Kartuli-šampinjonisupp küüslauguga

N: Sajandite vanune: Lambaliha Provance`i marinaadis 
Tõsta kohe suure lusikaga:  Suvine grillikõrvane salat
Geniaalselt lihtne: Etoni segadik ( Eton mess) ehk maasikad vahukoore ja beseeküpsistega

R:  Kümne minuti salat: Mozzarella-spinatisalat maasikatega

L: Hommik
Vahel kohe on isu: Vanaema kohevad pannkoogid

Õhtu
Jaanijärgne: Baklažaani-mozzarella-pakid
Ahju ja valmis: Maasika-juustukoogimuffinid

P: Hommik
Kaks ühes: Pitsaomlett

Õhtu
Maitseb alati: Waldorfi salat kanalihaga
Seda peab tegema:  Brita maasikakook
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa