Nädalamenüü 26. - 2. oktoober

Sügistuuled vihisevad üle pea ja rasked vihmapiisad võtavad võimust. Et vesiseid ninasid ja kähisevaid kurgutõbesid vähem oleks, pole liiast rohkem küüslauku roa valmistamisesse kaasata. Kui sellest jääb väheks, keeda valmis üks ehe ja kuum küüslaugune supp. Sügise poole hakkab ka hea ja kvaliteetne lambaliha rohkem meie lettidele jõudma. Pakume välja ühe vägeva raguu koos läätsedega, ehteks peaotäis lõhnavat koriandrit. Sügisõuntest küpseta hommikuks mahalseid sõrnikuid või pannkooke. Pohla või jõhvikasaaki ei tahaks ka kõike sügavkülma toppida, värskelt korjatuna sobivad need hästi nii kastmesse kui koogi sisse.
E: Maheda maitsega: Kanahakkliha ja seenekaste spagettidega

T: Külmaravi: Batsillipeletajast tomatisupp küüslauguga

K: Paras pajaroog: Lambaraguu läätsedega

N: Kergelt õhtusse:  Peedi- ja porgandipannkoogid

R:  Pisut pikantsust:  Pangaasiuserull wasabi ja toorjuustuga

L: Hommik
Kohevad kullatükid: Õunasõrnikud

 Õhtu
Palukatäpiline: Pohladega böfstroogonov
Magustoiduks: Ploomi-vanillikreemipirukas

P: Hommik
Ahjusoe: Juustuomlett seentega 

Õhtu
Hea kraam sees: Aedniku plaadipirukas
Magustoiduks: Rukki-kakaorull pohladega   
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa