Nädalamenüü 3. - 9. oktoober

Toit pakub naudingut ja kosutab hinge. Eriti sügisesel ajal, mil tubasteks tegevusteks jääb rohkem aega. Väheke värskendust harjumuspäraste ideede vahele lisab alati lusti ja tuhinat ning muuhulgas muudab ka toidulaua rikkalikumaks. Praegu on kalapoodides saada näiteks mitmesuguseid huvitavaid kalu, mida proovida. Jahihooaeg on ka täies hoos ja tuttavad jahimehed tasub nüüd liinil hoida. Magusaks pakume koheva tiramisu, mis astelpajumarjadega ehituna näeb luksuslik välja. Krõbeda kattega mahlane ploomikrõbedik pakub samuti küpseid hilissügiseseid meeleolusid.
E: Hea algus: Orientaalne krevetivokk riisinuudlitega

T: Ehe argipäev: Juustusupp III

K: Mõnus vaheldus: Savoia kapsa hautis peekoniga

N: Kalapäeva kummardades: Sibulakattega latikas

R: Kohevust täis: Kuskussiga kanasalat

L: Hommik      
Ülevoolavalt isuäratav: Kuumad juustu-suvikõrvitsasaiad

Õhtu
Otse Araabiast: Pistaatsiapähklitega lihavardad
Magustoiduks: Kohupiima-kamatiramisu

P: Hommik
Tibu-tibu-ära-näita: Muna rabedas tainakoores

Õhtu
Jahimeeste kombel: Panniroog põdraliha ja seentega
Magustoiduks: Mesine ploomi-crumble
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa