Nädalamenüü 10. - 16. oktoober

Midagi tulist küsime me näpistava tuuleiili saabudes. Tšilli hakkimine kuuma supi või lihaga salati sisse sisse laabub justkui iseeneneset. Ingver sobib aga hästi laupäevase kanaroa marinaadi sisse. Sooja annavad mõlemad. Vahelduseks paneme podisema läätsehautise ja küpsetame kogukat karpkala mädarõikaga. Nädalavahetusel maiustamiseks keedame leivasuppi ja uhkeldame kõrvitstšatniga serveeritud brüleekreemiga.
E: Kosutav: Nuudlisupp munaga

T: Lihtne ja hõrk: Kanamaksakaste

K: Liha pole oluline: Läätse-dhal

N: Argine amps: Riisi-hakklihapallid

R: Viib keele alla: Mooritud kodusiga sinepi ja õuntega

L: Hommik
Südamega tehtud: Vürtsikad porgandipirukad linnulihaga

Õhtu
Põnev tulemus: Kana ingveri-moosimarinaadis
Magustoiduks: Kardemoni brüleekreem kõrvitsatšatniga

P: Hommik:
Pühapäevahommikune gurmee: Tšillikastmega veisefileesalat 

Õhtu
Naksakas pearoog: Mädarõikane karpkala
Magustoiduks: Leivakreem mustade ploomidega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa