Nädalamenüü 24. - 30. oktoober

Talve hiilivast lähenemisest annavad märku raagus puud ja ettevalmistused kõrvitsapeoks. Et keraja marja kuldne sisu vajab tühjendamist, saab sellega köögis tavapärasest enam möllata. Kõrvits on ka küpsetistes igati omal kohal. Veel pakume palju head kala, mis hilissügiseks on oma parimas kaalus. Aga ega lihata ka ikka päris hakkama saa.
E: Kala ja sibul kuuluvad ühte: Lõhe-sibulasupp

T:Kõrvits ja pasta käsikäes: Makaroni-kõrvitsavorm

K: Kerge: Kaerahelbe-kalkunikotletid

N: Mõnusalt tomatine:  Lambaraguu läätsedega

R: Rammus võrgutäis: Sidruniga räimevorm

L: Hommik
Terviseks: Kaerapuder kliidega

Õhtu
Puhtad maitsed: Ahjuliha küüslauguga
Magustoiduks: Lõhnavad ahjuõunad

P: Hommik
Mehe moodi kõht täis: Hispaania kartuliomlett

Õhtu
Hoolega hautatud: Osso bucco
Magustoiduks: Kõrvitsa-ingverikook
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa