Nädalamenüü 7. - 13. november

Ees on meid ootamas kaks tähistamist väärivat päeva. Neljapäeval paneme küpsema ühe korraliku mardihane, mille on mahlaseks muutnud õunad isatalust. Kui suurt lindu õigel päeval küpsetada ei jõua, siis võiks nädalavahetusel isadepäevaks uhke prae ikkagi ahju panna. Pakume oma valikus hanele lisaks teisigi mardipäevale kohaseid roogi - kapsasuppi, sealiha köögiviljadega, tanguvorsti ja karaskit. Pihlakamarjad on külmanäpistusest magusat juurde saanud ja neist saab koos õuntega keeta väga mõnusa kisselli. Kes pole seda taevalikku kooslust proovinud, ärge enam iseenda äraveenmisega venitage. Eesti köök on ikka väga hea! Pühapäeval serveerime isadele ühe tugevama hommikusöögi ja torditüki nautimine kuulub ju ka mõnusa peretraditsiooni hulka.
E: Metsahõnguline: Kartuli-tangupuder seentega 

T: Aus toit:  Õllene sealihahautis

K: Põnev potitäis: Punane kapsasupp

N: Vanaemade kokaraamatust: Mardihani 

R: Sügis vorsti sees: Tanguvorst ürtidega küpsetatud peediga

L:  Hommik
Kaunis ärataja: Porgandikaraskid

Õhtu
Puhvis aroomid: Ahjuforell rosmariiniga
Magustoiduks: Pihlaka-õunakissell

P:  Hommik
Isade jaoks: Singi-juustukattega munakook

Õhtu
Poole tunni gurmee: Rostbiif sibula-mustsõstramoosiga 
Magustoiduks: Küpisetort jõhvikate ja halvaaga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa