Nädalamenüü 28. - 4. detsember

Kottpimedal ajal on omad nipid, kuidas kodusoojust hinges hoida. Töölt koju tulles aitab väikesest teeküünlast ja tassist kuumast mahlaglögist. Kui jaks tagasi, hakkavad näpud vaikselt sügelema ja töö lendab käes. Valmis saavad juustuga kotletid, sametine supp pähklitega või Teriyaki kastmes kala. Guljašš mõjub sajusel päeval mõnusalt rammusana. Advendiaeg viib mõtted jõulutoitude lainele ja selleks sobib hästi koot hapukapsastega. Laupäeval tahaks midagi küpsetada ja ahjusoojas end peesitada. Mis muud, kui kõrvitsakook ahju! Ja kui päkapikud on oma töökojas eriti usinad olnud, on aeg šokolaadist maitserõõme jagada. Võlujutt saab alata, mis siin enam oodata!
E: Juustusõpradele: Itaaliapärane kotletiroog

T: Argipäeva elegants: Muskaatkõrvitsa püreesupp parmesani ja röstitud mandlitega

K: Tubli taldrikutäis: Tervislik kapsa-lambalihahautis

N: Veidi teisiti: Hautatud kala Teriyakiga

R: Pastast ei tüdine iial: Tagliatelle pähkli-tomatikastmes 

L: Hommik
Vastupandamatult hea: Soojad võileivad suitsulõhe ja kodujuustuga

Õhtu
Lusikas püsib püsti: Kapten Tenkeši guljašš
Magustoiduks Kõrvitsakook astelpajuga

P: Hommik
Tipp ja täpp: Mooniskoonid

Õhtu
Teine advent: Suitsukoot kapsa ja vorstidega
Magustoiduks Šokolaadi-kaerahelbepallid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa