Nädalamenüü 23.- 29. november

Päev läheb kukesammudega aina pikemaks ja hinge hakkab pugema kevadeootus. Kuigi päris rohelised salati aeg pole veel käes, võiks tasapisi hakata kõike värsket eriti hoolega valima. Need, kel potipõllundus käe sees, on õnneseened. Teised peavad leppima kallima toorainega. Kauplustes võib samas leida keedetud peedi kõrval ka aurutatud peeti, mida kindlasti soovitaks. Oma maitseomadustelt ja toitainetesisalduselt teeb esimene teisele silmad ette. Hõrgud avokaadod on hinnalised energia ja toitainete allikad, monoküllastumata rasvahapete sisaldus teeb temast eriti väärtusliku vilja. Praegu on nad suhteliselt soodsa hinnaga ja aeg-ajalt ka parajalt küpsed. Ka kõvad viljad küpsevad kodus mõne päevaga pehmeks. Magusaks proovi küpsetada “igihaljaid” korpe ja moodsas vormis “Kräsupead”.
E: Kirevuse pärast: Peedipestospagetid

T: Suts äädikat ja suitsu: Magushapu kapsasupp

K:  Hea kala: Kala sinepises koorekastmes

N:  Kõik kasulik koos:  Hakkliha-punapeediroog tatraga
 
R: Tsitruse kergusega: Kana-apelsinipada

L: Hommik
Klassikaline eine: Munapuder peekoniga

Õhtu
Valmib justkui ise: Forell teriyaki marinaadis 
Magustoiduks: Kräsupea pokaalis

P:  Hommik
Luksuslik äratus: Avokaado, minu suur lemmik

Õhtu
Pitsa on pirukas: Kapsapitsa
Magustoiduks: Kohupiima-rosinakorbid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa