Uudiskiri Instagram Facebook
 
Nädalamenüüd

Nädalamenüü 20. - 26. veebruar

Nädalamenüüd

Nädalamenüü 20. - 26. veebruar

PrindiSoovita sõbrale Facebook
Foto: Jaan Heinmaa
Sel nädalal tähistame vastlapäeva ja vabariigi aastapäev. Seega kummardame head eesti toitu, mis oleks ehe, isetehtud ja kodune ning mille juured ulatuvad mitme põlve taha. Moodsasse aega sobivad nii rukkileib kui seajalad. Mulgi kapsad on omamoodi ikoonroog. Moodsa koduköögi maitsetearendusele andis uued suunad Dimitri Demjanov, kes just selle roa koostisosi esimest korda mitte ühtesegatult, vaid eraldi - ahvatleval ja arusaadavamal moel - serveeris. Piimakisselligi meisterdamises on omamoodi romantikat, kui seda möödunud suve saagist valminud hapu marjamoosiga serveerida. Mõnusalt pikka liugu teile esmalt, head toidutarelised!
E: Hellalt podisema: Koorene kanapada peekoni ja seentega

T: Marurahvuslik: Täidetud seajalad

K: Talvehitt: Frikadellisupp rohke köögiviljaga 

N: Esivanemate pärandus: Mulgikapsad

R: Ilusat pidu!
Veiseliharullid vinegretis miniporganditega
Kama-kohupiimatort

L:  Hommik
Pehmed, kohevad ja kreemised: Kohupiima-rosinakorbid
Õhtu
Sulab suus: Ühepajatoit köögiviljadega
Magustoiduks Leivakreem mustade ploomidega

P: Hommik  
Ehtne värk: Munapuder suitsuliha ja sibulaga 

Õhtu
Ahvatlevad värvid: Pähkli-köögiviljapirukas
Magustoiduks Piimakissell

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes