Nädalamenüü 13. - 19. veebruar

Sel nädalal on veidi pidulikum kui tavaliselt. Häid ja armasid sõpru tahaks meeles pidada ja pidusöökigi nendega koos nautida. Pasta koos mereandidega võlub lihtsa elegantsiga ja seda nädala algul soovitakski. Kuna külmaga on ahi mõnusalt tööhoos, siis kisub käsi ka saia küpsetama. Taanlaste magus sai tahtab proovimist ja kes eesti maitseid au sees hoiab, siis neile on pakkuda saarerahva pannileiba. Vanad head retseptid on ikka need, mis inspireerivad ja turvalist hõngu jagavad.
E:  Tulist vürtsi, maiste järgi:  Punase karri vokiroog sealihaga

T: Lõuna sõbraga: Pasta koorese mereannikastmega

K: Kodune gurmee: Karbonaad kartulipudru ja metsaseenekastmega

N: Kui putru jäi üle: Karjuse pirukas

R: Värskuse hõng: Tilaapiafilee koriandri ja porruga

L: Hommik
Otse ahjust: Küpsetatud munad külmsuitsulõhega

Õhtu
Külmamoori soovil: Lambahautis punase veini ja tomatiga
Magustoiduks: Taani pidusai Brunsviger

P: Hommik
Saarerahva retseptivaramust: Pannileib

Õhtu
Külmalt või kuumalt, ikka on hea: Kanahakkliha-köögivilja plaadipirukas
Magustoiduks: Õunavaht küpsistega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa