Nädalamenüü 19. - 25. märts

Ette süüa ei saa. Ja on asju, mida on hea taldrikule sättida iga päev. Näiteks köögiviljad on sellised tegelased. Nende koorimine-puhastamine on aga üsnagi tüütu tegevus. Vahelduseks on mugav, kui keegi on need juba ära puhastanud ja ka tükeldanud. Külmutatud köögiviljadega just nii ongi. Ja kasu kõhule pole neist sugugi tühine.
E: Otse potist: Peedi-kruubiroog

T: Madjarite maa moodi: Punase paprika supp

K: Kõik koos: Ühepajatoit hakklihaga

N: Kalapäevaks: Mandlitega kalahautis

R:  Seltsis on segasem:  Pilaff peekoni ja kapsaga

L: Hommik  
Pika päeva algus: Aprikoosi-kaerahelbepuder pähklite ja vahtrasiirupiga
Õhtu  
Tõsine tükk:  Paneeritud veisešnitsel
Magustoiduks:  Karamellkreem

P: Hommik  
Tarkuse allikas: Vutimuna rohelise salati, kodujuustu ja idanditega

Õhtu
Aeg nautimiseks: Quiche forelli ja brokoliga
Magustoiduks: Sõrnikud, otse lapsepõlvest
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa