Nädalamenüü 26. - 1. aprill

Kevad on hinge pugenud ja süda ei malda seda enam oodata. Anname sel nädala tunnetele voli ja pühendame köögivõlud Itaaliale. Igavese kevade maa maitseis ostime nüüd kergust ja õhulisust ja trotsime teadmist, et meil alles lumevallid sulamas. Kui nüüd vahemerehõnguline menüü tundub liiga taimne tundub, katsetagu praetud peekoni patta lisamisega või serveerigu liha kõrvale. Päris magusata oleks kurb maailm ja seepärast valmistame tiramisu\"d mustade sõstardega ning vahustame pidulikumaks puhuks klaasidesse koheva zabaglione-kreemi.
E:  Kartulisalvest: Gnocchid juustukastmes

T: Rohkem pastat:  Itaalia pada

K: Kevadevärviline:  Roheline minestroone

N: Õrnalt paitav: Siidjas kõrvitsarisoto

R:  Tervitusi Parmast: Prosciutto-juustukattega üleküpsetatud kanafilee

L : Hommik   
Justkui värske tuuleiil:  Bruschettad isevalmistutud pestoga

Õhtu
Võrratu maitse:  Lõhelasanje rohke fenkoliga
Magustoiduks Mustsõstratiramisu

P: Hommik  
Vahemerelise hõnguga: Sarvekesed feta ja päikesekuivatatud tomatitega

Õhtu
Ehtne ja õige: Klassikaline pitsa
Magustoiduks  Gratineeritud sabayon-kaste marjadega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa