Nädalamenüü 9. - 15. aprill

Uus nädal algab ei muu, kui keedetud munade ärakasutamisega. Heeringasalat on mõnusalt soolane ja kerge, kuhu pühademunad viimaks jõuavad. Käes on ka räimeaeg, nii et ühe roa rahvuskalast pakume meiegi. Nädala lõpus serveerime perele mee ja tsitrustega ülekülvatud kanapraadi ja lihtsa pastaroa krevettidega. Pehme sisuga šokolaadikook mureneb koogikahvli alla isuäratavalt ning üks mulgi maius tahab ka proovimist.
E: Pühad kestavad veel: Muna-heeringasalat

T: Küllaga kõike: Peekoni-oa-tomatirisoto

K: Mehine värk:  Suitsulihasupp

N: Mahlasem kui muidu: Hakklihakaste peedi ja kapparitega

R: Marurahvuslikud maitsed: Räimed rukkiteki all

L:  Hommik
Nohustele ninadele: Kuumad sibulavõileivad

Õhtu
Lihtne ja hea: Mee-tsitrusekana
Magustoiduks  Mõru šokolaadi kook

P: Hommik
Viimased sahvriõunad: Tatrahelbepuder õuntega

Õhtu
Leebed maitsed: Kreveti-makaronivorm
Magustoiduks  Malle mulgi vanaema maius
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa