Nädalamenüü 16. -22. aprill

Kevad laseb sel aastal enda järele kaua oodata ja nii tuleb ka esimesi rohelisi tärkajaid peenral alles poputamas käia. Õnneks aitab poelettidel olev rohelus seda puudujääki täita. Spinat ei ole meil just üleliia populaarne ja seepärast tahan teid veidi selles suhtes ümber rääkida. Praegune värske spinat pole enam ammu võrreldav aastaid spinati ainuvariandina müügil olnud külmutatud “brikettidega”. Rikkaliku vitamiini- ja mineraalainete pagasiga lehed on väärt ja maitsev kraam, mida nii salatisse, supi sisse kui võileivale panna. Kala peab nädala menüüs olema ja vokiroogagi või pannkookidele võib spinatit lisada. Nädalalõpu magusamenüüsse kuuluvad seekord üks ahvatlev porgandi-juustukook ja siirupine pirniroog.
E:  Kaukaasia rütmid: Soe tandoori-kalkunisalat

T:  Ajab isu peale: Lihtne peedisupp

K: Kõik hakkima:  Aeviljade ja lõhega vokiroog 

N: Segasummataldrik: Hakklihakaste kanamaksa ja seentega

R: Neist ei saa iial küll: Suitsukalatäidisega pannkoogid

L: Hommik
Tubli turgutaja: Spinatisalat pirni ja sinihallitusjuustuga
Õhtu
Valmista varakult: Marineeritud sea välisfilee
Magustoiduks Porgandi-juustukook
 
P: Hommik
Suutäis head energiat:  Kreemjas riisipuding kaneeli ja rosinatega
Õhtu
Seenevana saadetis: Täidetud cannelloonid tomatikastmes
Magustoiduks Pirnid jõhvikasiirupis
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa