Nädalamenüü 23. - 29. aprill

Vihm on oma värskendava töö teinud ja varased tärkajad kosuvad jõudsalt. Kui veel vaid veidi sooja ka lisanduks.... Esimesed naadid, hapuoblikad ja nõgesed on küll oma ninad juba kõik välja pistnud. Karulauk ka, aga sel laseks õunapuu all veel sirguda. Samas, kui isu nõuab, siis pirukatesse, pastadesse, omlettidesse saab neid maitseks ikkagi juba lisada. Road on kevadel kerged ja väherasvased ja kui seal ongi liha, siis köögiviljad tasakaalustavad oma rohkusega seda igati. Magusa jaoks on külmkappi jäänud veel mõned karbid külmunud marju möödunud suve saagist. Aga oleme ootel. Ega suvi merede taha jää!
E: Värskusetervitus: Kevadine pastasalat roheliste köögiviljadega

T: Lihtne koduroog: Maksapajaroog porganditega

K: Läätsed lisavad värvi: Indiapärane läätsesupp 

N: Kala peab olema: Nicoise salat

R: Söö nagu jaksad: Tatra-kanahakklihahautis

L: Hommik
Noor naat on parim: Omlett naadiga

Õhtu
Kõike küllaga: Sealiha, lill- ja spargelkapsavormiroog
Magustoiduks Külm kirsi jäätisetort

P: Hommik  
Kaks ühes: Kuklisse peidetud muna

Õhtu
Jagub hommikukski: Pikkpoiss suitsupeekoni ja hakklihaga
Magustoiduks Kamakreem marjadega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa