Nädalamenüü 4.-10. juuni

Tühi kõht ja värske õhk pidid olema parimad kokad. Õuesolekut on nüüd võimalik täiel rinnal ja mõnuga nautida ja ilusat ilma maitsva piknikutoiduga kroonida. Soojad ilmad on pannud looduse lokkama ja lubavad peatselt peenardelt muudki peale murulaugu ja salati. Seni kasutame ande lõunapoolsematelt aladelt. Lillkapsast teeme suppi ja varajasest kapsast hautist. Rabarberitele sekka kannatab magustoitudesse-
küpsetistesse juba maasikaidki panna, mida võib turult üsna soodsalt saada.
E: Aasia stiilis: Soe kana-riisinuudlisalat

T: Lihtsalt maailma parim: Lillkapsasupp suitsulõhega

K: Mekib koduselt: Kapsahautis hakkliha ja suitsupeekoniga

N: Tuttav liit: Kartuliomletipirukas

R: Vaid hakkimise vaev: Aedvilja-lõhevokiroog

L: Hommik  
Külluslik kulbitäis: Tatrapuder hapukoore, singi ja munaga

Õhtu
Koduse täiendusega: Sinepiga marineeritud grillvorstid
Magustoiduks: Rabarberimagus
 
P: Hommik
Täiuslik: Hommikused saiad munavõiga

 Õhtu
Küpsema ja valmis: Marineeritud veiseliha austrikastmes
Magustoiduks Rabarberikook maasikate ja sidrunikastmega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa