Uudiskiri
Nädalamenüü 25.-1. detsember
Jõuluaeg on alanud. Sellepärast võib ka oma menüüle natuke rohkem jõulumaitset anda. Toite aitavad eriliseks muuta erinevad aromaatsed vürtsid – kaneel, muskaat ja kardemon. Neid võib huvitava maitsenüansi saamiseks lisada nii kohvile, teel…
(22.11.2019)
Nädalamenüü 18.-24. november
Punapeeti kasutatakse toidulaual järjest enam. Lisaks punasele peedile on viimastel aastatel ilmunud müügile ka siiruviirulisi ja päikesekollaseid peete, mis toitudes punapeeti suurepäraselt asendavad.
Peet sobib eraldi söögikorrana või li…
(15.11.2019)
Nädalamenüü 11.-17. november
Vürtsikad toidud on asendamatud, kui väljas on külm ja pime. Peale selle, et vürtsid annavad toidule maitset ja soojendavad, on need kasulikud ka tervisele. Selle nädala menüü sobibki hästi kõigile neile, kes vürtsikast toidust lugu peavad.
(07.11.2019)
Nädalamenüü 4.-10. november
Vahepeal on kasulik oma menüü üle vaadata, kas seal on piisavalt erinevaid toidugruppe, millest saada vajalikul hulgal põhitoitaineid, kiudaineid, vitamiine ja mineraalaineid. Lisaks teravilja, -piima- ja lihatoodetele peaks Eesti toitumiss…
(24.10.2019)
Nädalamenüü 28.-3. november
Kohalikku ja hooajalist toorainet toiduvalmistamiseks on praegusel aastaajal väga palju, kuid kahtlemata on selle nädala täheks just kõrvits. Kõrvits annab vähe kaloreid, aga sisaldab rikkalikult organismile ülivajalikke toitaineid. Süüa sa…
(24.10.2019)
Nädalamenüü 21.-27. oktoober
Müsli on hea valik hommikusöögiks, eriti siis, kui see on ise valmistatud. Isetehtud müsli annab võimaluse valmistada seda täpselt nendest koostisosadest, mida sööjad armastavad ja mis on tervislikud. Lisaks on müsli valmistamine imelihtne…
(21.10.2019)