Itaalia
Pehmed pilvelaevad Itaaliast ehk gnocchi valmistamine

Nagu Itaalia köögis kombeks, valmistab iga regioon klassikuid isemoodi ja veidi erinevalt. Meie pakume välja kolm kõige põhilisemat ja nii kartuliga kui jahuga.

Itaalia
Minu imelised avastused Itaalia köögis

Itaalias elav eestlanna räägib, mis mulje on talle jätnud sealne toidukultuur.

Itaalia
Tomatimaa Itaalia?

Itaalia köök võidab üha rohkem sõpru nii Euroopas kui ka ookeani taga, ja seda sugugi mitte põhjusetult. Itaalia keedukunsti soosing on ülipopulaarseks tõstnud ka mitmed Itaalia toiduained, millest esikohal pole siiski ei pasta, virgiinõli ega oliivid.

Itaalia
Pasta kastmega ja salatis

Pärast seda, kui tulid müügile kõvanisust valmistatud Itaalia pastavormid, ei ole katkikeemist vaja karta ning üleloputamiseks, samuti uuesti panni peal ülepraadimiseks pole enam mingit vajadust.

Itaalia
Itaalia köögi võlu

Itaaliast on 21. sajandiks saanud kogu läänemaailma armastatuim ja hinnatuim söögi- ja veinimaa. Kõige "kuumemaks" regiooniks on muutunud pärast Frances Mayesi’i autobiograafiliste raamatute ilmumist Aadria mere ääres, Itaalia saapa põlvekohal paiknev Toskaana (skeemil heledana) , kuhu korraldatavad…

Itaalia
Lasanje lauale

Näpunäiteid, nõuandeid lasanje kasutamisel.

Itaalia
Itaalia, imekaunis maa

Augustis võimaldavad  Eestimaa looduse annid pääseda Itaalia köögi maitsetele kõige lähemale.