Lisa toidule vürtsi

Autor: Kaie Mei
Mehhiko köök on tuntud oma vürtsika maitse poolest. Selleks, et toit saaks piisavalt mehhikopärane, ära tšilliga koonerda.


MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
õunauss 16.okt 2012 18:55
:D:D:D:D:Y:Y:Y:A 1 paremaid sööke,olen ka kodus teinud,kõrtsus söön kindlasti,aga kodus saab parem ja "jäägist saab ideaalse kotleti praadida..........:Y
all 05.okt 2011 00:22
Ei tea, midagi on retseptis märkimata jäänud :P sest 60 min seda rooga küll ei valmistaks! Ja see on küll vale arvamus, et inimesed ei söö seda :S
iiv 19.mai 2011 21:50
Minu sõprusringkonnas üks armastatumaid
Lohemadd 14.mai 2011 09:53
Restoranides mina ainule seda sööngi, st kui on pakkuda. Kodus harva, kuna tooraine läheb palju raisku (jääb valmistamisel pakenditest üle, ansoovis, kilu, kappari jne)
six 04.mai 2011 11:17
Kas on ka inimesi kes seda sööksid? Huvitav...!
1