Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pehmed pilvelaevad Itaaliast ehk gnocchi valmistamine

Pehmed pilvelaevad Itaaliast ehk gnocchi valmistamine
Nagu Itaalia köögis kombeks, valmistab iga regioon klassikuid isemoodi ja veidi erinevalt. Meie pakume välja kolm kõige põhilisemat ja nii kartuliga kui jahuga.

Minu imelised avastused Itaalia köögis

Minu imelised avastused Itaalia köögis
Itaalias elav eestlanna räägib, mis mulje on talle jätnud sealne toidukultuur.

Tomatimaa Itaalia?

Tomatimaa Itaalia?
Itaalia köök võidab üha rohkem sõpru nii Euroopas kui ka ookeani taga, ja seda sugugi mitte põhjusetult. Itaalia keedukunsti soosing on ülipopulaarseks tõstnud ka mitmed Itaalia toiduained, millest esikohal pole siiski ei pasta, virgiinõli ega oliivid.

Pasta kastmega ja salatis

Pasta kastmega ja salatis
Pärast seda, kui tulid müügile kõvanisust valmistatud Itaalia pastavormid, ei ole katkikeemist vaja karta ning üleloputamiseks, samuti uuesti panni peal ülepraadimiseks pole enam mingit vajadust.

Itaalia köögi võlu

Itaalia köögi võlu
Itaaliast on 21. sajandiks saanud kogu läänemaailma armastatuim ja hinnatuim söögi- ja veinimaa. Kõige "kuumemaks" regiooniks on muutunud pärast Frances Mayesi’i autobiograafiliste raamatute ilmumist Aadria mer…

Lasanje lauale

Lasanje lauale
Näpunäiteid, nõuandeid lasanje kasutamisel.

1