Jälgi meid
Rakendused
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Uudiskiri
Retseptid
Kõik retseptid
Nädala kook
Päevaretseptid
Kasutajate retseptid
Toidu valmistamine
Hooaeg
Kokakool
Toit ja tervis
Nädalamenüüd
Uudised ja sündmused
Joogist
Toidutare mängud
Kasulikud tabelid
Kalkulaatorid ja targad tabelid
Sõnastik
Uudised
Persoon
Maitsetark
Minu toidutare
Minu retseptid
Minu nädalamenüü
Minu kaloriarvuti
Minu andmed
Minu ostukorv
Minu teavitaja
Minu KKK
logi sisse
Detailne otsing
Pehmed pilvelaevad Itaaliast ehk gnocchi valmistamine
Nagu Itaalia köögis kombeks, valmistab iga regioon klassikuid isemoodi ja veidi erinevalt. Meie pakume välja kolm kõige põhilisemat ja nii kartuliga kui jahuga.
Minu imelised avastused Itaalia köögis
Itaalias elav eestlanna räägib, mis mulje on talle jätnud sealne toidukultuur.
Tomatimaa Itaalia?
Itaalia köök võidab üha rohkem sõpru nii Euroopas kui ka ookeani taga, ja seda sugugi mitte põhjusetult. Itaalia keedukunsti soosing on ülipopulaarseks tõstnud ka mitmed Itaalia toiduained, millest esikohal pole siiski ei pasta, virgiinõli ega oliivid.
Pasta kastmega ja salatis
Pärast seda, kui tulid müügile kõvanisust valmistatud Itaalia pastavormid, ei ole katkikeemist vaja karta ning üleloputamiseks, samuti uuesti panni peal ülepraadimiseks pole enam mingit vajadust.
Itaalia köögi võlu
Itaaliast on 21. sajandiks saanud kogu läänemaailma armastatuim ja hinnatuim söögi- ja veinimaa. Kõige "kuumemaks" regiooniks on muutunud pärast Frances Mayesi’i autobiograafiliste raamatute ilmumist Aadria mer…
Lasanje lauale
Näpunäiteid, nõuandeid lasanje kasutamisel.
Vanemad
Itaalia, imekaunis maa
Augustis võimaldavad Eestimaa looduse annid pääseda Itaalia köögi maitsetele kõige lähemale.
(06.08.2003)
1